Just In My Style , I'll tell U My ♥ . So ,This Is My Confessions . Drop That Beat

Thursday, June 30, 2011

HAPY BERDAY ILA

28.June.2011 , genaplah usia sahabatku ILA IBRAHIM , 19 tahun . . heee . . da tua . . . aku ucapkan hepi befday laa ila yee . . semoga murah rezeki. . berjaya . . dan bahagia bersama keluarga serta yang tersayang . . . . petang d hari istimewa ilaa ni , pak cik lokman (angkutangkut) ni blanje laa aku , ila ngn wana keluar pergi taman bandar . . .lagipun kami memang niat nak hiburkan pak cik lokman . dye tu selalu p amik anta kami ke kolej dengan bayaran yang murah je . . pastu dye tinggal sorangsorang . istri da meninggal , anakanak lak duk jauh . .  hmm . . aku tak pandai nak berkata-kata sangat so , ape kate biar photo saja lah yang berbicara . . p/s : sila abaikan background yang tak berapa indah tu . okey . 
bersama befday gurl 

dengan pakcik lokman 

kami da anggap pakcik lokman mcm ayah kami 

mlm nyer pulak , kat bilik , aku , wana ,emma , alang , syira , una , adda , nad celebrate befday ilaa . . yee dapat makan kek . . 


befday gurl bersama keknya 

acara memotong kek . 

aku selaku dj pada mjlis itu .
boleh tuju lagu ?? 

hadiah istimewa untuk ilaa  . heee . i love u ila .  muaahx

2 comments:

iLa IbRaHim said...

Nisa.. thanks a lot..
trharu sgt ila c0z entry nisa kali ni
de jgk masukkn
psal bday ila.. Tq s0 muchhh...
l0ve u dear!!!
Best frenz 4ever k...

Raraa Z said...

hehe . okey bff yapp . <3

Post a Comment

Give ur love here