Just In My Style , I'll tell U My ♥ . So ,This Is My Confessions . Drop That Beat

Monday, June 13, 2011

SEM 3


sem 3 da bermula so , azam di aty ni nak berubah laa sikit dari tabiat lame iaitu buat kerja last minute . sem ni ta nak da lagi buat macam tu . . kalau boley nak urusan pembelajaran aku tu teratur dan terurus . . harapharap menjadi lah . . . sem nie aku amik 7 subjek . kurang sikit dari sem lepas , 9 subjek . . so , sem ni ta de laa penat sangat . . . boley rest sikit . . rest tak rest tapi sem nie kerja dye fuhhhhh memang mencabar laaa . . . pastu persaingan kat sini memang sengit giler . . semua pandaipandai and hebathebat . . alhamdulillah sem ni gak aku still segroup ngan wana & ila . . . so , boley lah kiteorang buat kerja samesame ye . . harap sem ni , pointer aku naik laa . . . ta mau turuntrun lagi . . tanak jugak ader repeat . . AMINNN :)


subjek aku untuk sem 3 

memandangkan time awalawal kelas ni , assigment ta banyak lagi , so kami relaxrelax dulu sambil berphotoshot lah kat kolej kesayangan kami . hahahahaha :p 








6 comments:

:: Into The New World :: said...

UiTM mana ni?

Miss Wana said...

a'ah, uitm mane nie ? cam best jew :D

iLa IbRaHim said...

pndftaran 0nline nk msuk uitm bke x lg ?? :)

Raraa Z said...

hahahaha .

Muhamad Ariff Bin Suhaimy said...

UiTM mne nie?? cantik jugak kampus dia... nak tukar kampus laa... agak2 lepas tak??

Raraa Z said...

hahaha . uitm dale ute weh ...

Post a Comment

Give ur love here