Just In My Style , I'll tell U My ♥ . So ,This Is My Confessions . Drop That Beat

Monday, May 9, 2011

BEFDAY MR.Z


Sekarang nie aku kat kampung , sedang menikmati cuti sem ke-2... nak rehat & nak hilangkan tension ... nak enjoy ngn kawan-kawan... aktiviti first yang aku buat mase kt kampung niE , celebrate befday mr.z.... tanggal 4.mei.2011 , genaplah umur mr.z 19 tahun... da tua nie , sooo harap jangan nakal-nakal ag taw ..!! pape pun , sa harap abe panjang umur, murah rezeki , sihat selalu & bahagia sokmo ... I LOVE U SO MUCH SAYANG.. hahahaha... befday mr.z nie d celebrate awal iaitu pada 2.mei.2011 sebab 4hb tu mr.z da kena bertolak balik putrajaya .... berday dye nie , hanya aku ngan dye jew yang celebrate .. heeee... aku bagi dye hadiah baju ... baju kapel warne biru .. baju aku warna biru muda tapi terang sikit , yang mr.z lak warna biru muda gak tapi lembut ckit... nasib baik baju tu padan ngn badan dye .. ngeee--- ... dye pun bagi hadiah gak kat aku , dye bagi keychain siap ader name RARA ... thanks sayang ... RARA mean Raisa & Raaif or Raaif & Raisa .. hepi dapat jupe dye , dapat tengok dye ... rindu sesangat tep.. haaa... 


tapi.... 
mr.z cuti kejap jew.... aku ta dapat nak luangkan mase ngn dye lagi .... 4 hb , dye bertolak balik putrajaya .. hancur luluh heart aku nie bile tengok dye naik bas tinggalkan aku ... rase nak menangis , nak kejar & nak peluk dye erat-erat mase aku lambai tangan bile bas da mula bergerak ...  tapi ... xpe lah ... mase depan dye lebey penting ... bialah dye pergi mengejar kerjayanya .... aku nak dye berjaya ....  
Mr.z , jaga diri elok-elok taw .... jaga kesihatan elok-elok ... jangan nakal-nakal ... jangan tinggal solat .. jangan buat perkara-perkara ta elok yeee.... when u need me , just meseg & call me k ... 

2 comments:

Yong's said...

alahhhh , so sweet . naik la bus skali ng Mr.z .. happy belated birthday Mr.Z cik nisa .!

Raisa Zukarnan said...

heeee .. x sempat nak nek bas kali ngn dye ... mr.z oyap THNKS sb wish befday dye ..

Post a Comment

Give ur love here