Just In My Style , I'll tell U My ♥ . So ,This Is My Confessions . Drop That Beat

Friday, August 12, 2011

BIRTHDAY PART EMMA , ILA AND YONG

mulamula skali aku nak ucapkan thx a lot kat dakdak 531 sebab sudi luangkan mase bersama . da lame da ta rasai kegembiraan bersama-sama ni sebab masingmasing sibuk mengejar kerjaya , jadi nak keluar makan ramairamai , ta sempat . 


di samping keluar makan ramairamai ni , aku , yana , yong , wana , alang , ila , una , nad , syira n adda berpakat lah nak kenakan emma semperna befday dye pada 2.aug barubaru ni . dalam nak kenakan emma tu , kami gak berpakat nak kenakan ilaa sekali . hahaha . ilaaa ingat ilaa boley terlepas ? hahahaha . kami buatbuat bincang ngn ila sekali tuk kenakan emma . tanpa ilaa sedari , dye pun bakal terkena jugak . hahaha . plan plan plan tu . then sampai mase , ingatkan tak menjadi sebab emma cam waswas jep , ahh tak kire lah menjadi ketidak , malam niee emma ngn ila harus mandi tepung ! ini perjanjiannya . heee . pastu yana mula kan langkah ngn mandikan emma ngn tepung , time ila seronok buat emma , aku terus lempar tepung kat dye . tanpa aku sedari , aku gak di kenakan . kene lempar telur kat kepala aku . hadoooi !! memang seronok laa malam tu sebab ramairamai kene tempias tepung n telur . pastu dalam gelap , ternampak laa sayupsayup lilin . datang laa nad ngn alang membawa kek . cute giler taw !! heppy befday yaa to ila & emma . semoga panjang umur n murah rezeki . 



malam keesokkan harynyer lak , aku , emma , wana , yana , alang , n yom keluar makan . time nie mmg niat nak makan , bukan nak kenakan orang . mase kat kedai makan tu , aku tengok jam , pukul 11.35 malam . aku tahu esok befday yom . pikirpikir , nak kenakan yom or tak ni ???? so , d sudut jauh otak aku ni , berbisiklah nak buat jugak kat yom sebab rase tak best r main wish macam tu jep . hee .
dalam mse beberapa minit jew , kami buat rancangan jahat tanpa pengetahuan yom . semua main peranan baik punyer . aku , wana , yana , menyorok kat lorong gelap , ema , alang lak , bawak yom . bile yom da nak sampai ngn kiteorang , emma buatbuat gelak , bagi petanda yang yom dah sampai , so , bile nampak yom , terus laa kiteorang terjah ! hahaha . amik mu yom . malam ni , dye sorang yang kena . papepun , sweet 2O yomm !! hahaha . suda mencecah angka duaa da . semoga pnjang umur yaww . shium sikett ~ muuuahxx .





3 comments:

deylly♥daisy said...

i wanted to wish those birthday girl the one is Emma and second girly is Yom, "happy birthday"
i knew this is late wishes. i'm sorry..

iLa IbRaHim said...

btw.. thanks a lot coz dh knekan ila jgk yer..
Nisa, ila pon nk wish hepi birhday jgk..
moga pnjg umo n d murhkn rezki..
n bhgia brsama insan trsyg k :)

Lisa Si Bunga said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Give ur love here